Get Involved

Nieuwe studie zoekt deelnemers aan een onderzoek met een nieuw psychedelisch onderzoeksmedicijn voor behandeling van depressie

 

Een klinisch onderzoek met vrijwilligers die een psychedelisch onderzoeksmedicijn willen proberen om een depressieve stoornis te behandelen.

 We zijn op zoek naar volwassenen met een depressie die eerder onvoldoende effect hebben ondervonden van ten minste twee verschillende behandelingen (bijvoorbeeld antidepressieve medicatie, psychotherapie).

Het onderzoek vindt plaats in Maastricht en bestaat uit een telefonisch overleg om een eerste evaluatie uit te voeren of u kunt deelnemen aan het onderzoek (duur ongeveer 1-2 uur), een medisch en psychiatrisch onderzoek (tot 4 uur), een testdag waarop u één dosis van het medicijn krijgt (duur ongeveer 5 uur), en vervolgbezoeken op een dag en een week na toediening om het effect van het medicijn te meten (tot 2 uur elk).

Geschikte deelnemers ontvangen gratis vervoer en overnachting indien nodig, en een vergoeding van 225 euro voor het afronden van de studie.

Voor meer informatie, neem contact op met Johannes Reckweg

fpn-epuonderzoek113@maastrichtuniversity.nl

(+31) 043-3881530

 

Leave a Reply